KRO

KRO

De KRO levert al 85 jaar een onmiskenbare bijdrage aan de kwaliteit van de publieke omroep. Programma’s als KRO’s Rode Kamer, Spoorloos, Boer Zoekt Vrouw en Rab Radio behoren tot de best bekeken en -beluisterde van de Nederlandse radio en televisie.

De KRO wil een innovatieve mediaorganisatie zijn, die vanuit de katholieke traditie een humane samenleving nastreeft, met gemeenschapszin, diversiteit en respect. Wij willen bijdragen aan een wereld waarin mensen elkaar helpen en de ruimte geven het leven te vieren. De KRO ontwikkelt hiertoe toegankelijke concepten op het gebied van spiritualiteit, zorgzaamheid en educatie voor een volggroep van ca. 3,5 miljoen mensen.

Leden hebben bij de omroepvereniging KRO direct invloed op het beleid en de strategie via de ledenraad. Eens in de vijf jaar kiezen alle leden iemand door wie zij zich hierin vertegenwoordigd willen zien. De ledenraad is betrokken bij strategische, financiële en beleidsmatige keuzes en benoemt ook de leden van de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht ziet toe op het functioneren van de Statutaire Directie en adviseert daar omtrent de Ledenraad.

web site: www.kro.nl

Gepost op: 12/11/2010 02:20
Categorie: Opdrachtgevers, Over Ons