vrijdag-middag-live

Mildred Roethof schuift aan bij VDML op radio 1

Vanuit café de Kroon aan het Rembrandtplein in Amsterdam presenteert Jan Mom een prikkelende talkshow met daarin nieuws, opinie en debat, satire, sport, kunst en cultuur, live muziek en een flinke dosis vrijdagmiddaggevoel.

Jan Mom leidt de nieuwe stamtafel van Radio 1. Naast wekelijks wisselende gasten uit het nieuws, de sport en de wereld van Kunst en Cultuur schuiven ook een aantal vaste gasten aan. Sanne Wallis de Vries neemt de actualiteit op de hak. Justus van Oel geeft in zijn column een vlijmscherpe analyse van het nieuws en Frits Barend praat de luisteraar bij over de grote en kleine verhalen in de sport. Vrijdagmiddag Live brengt elke week live muziek van gevestigde namen en interessante nieuwkomers die vier nummers ten gehore brengen. Een bekende kunstenaar doet verslag van een tocht langs bioscoop, poppodium en theaterzaal.

Een prikkelende stelling is wekelijks de basis voor een fel debat tussen twee bevlogen sprekers. Het programma wordt afgesloten door een panel met journalisten die het nieuws onder de loep nemen. In wisselende samenstelling kunt u luisteren naar de opvattingen van Ad van Liempt, Xandra Schutte, Bert Brussen, Paul van Gessel, Hassnae Bouazza, Margriet van der Linden, Arnold Karskens, Mildred Roethof en Alberto Stegeman.

Gepost op: 26/11/2010 10:44
Categorie: Nieuws, Opdrachtgevers