wie-is-wie

Wie is wie?

Bounce Media&TV is continu in beweging en ziet iedere opdracht als een creatieve uitdaging. Ons team bestaat uit ervaren team players, voor wie enthousiasme, drive en passie voor beeld en geluid sleutelwoorden zijn. Omdat voor ons kwaliteit altijd voorop staat, werken wij met de nieuwste apparatuur, camera’s en montagefaciliteiten.

Mildred Roethof, programmamaakster en creatief manager
Mildred is al bijna twintig jaar actief in de televisiewereld. Als documentaire en programmamaakster heeft zij ruime ervaring op het gebied van redactie, verslaggeving, itemregie, meercameraregie, eindmontage en eindredactie.

Mladen Vekic, camera
Cameraman pur sang, Mladen en Mildred werken al ruim 10 jaar samen, zij maakten samen onder andere de serie Rauw&Puur (NTR, 2010) en Alles voor de Bal (KRO, 2008).

Floor Rodenburg, video-editor
Floor deed o.a. de montage en editing van Rauw&Puur en Getto Champs in Zuid-Afrika. Daarnaast heeft ze vele producties en documentaires voor o.a. de NTR op haar naam staan.

Meike Koster, freelance redacteur/researcher en uitvoerend producent
Bij Interakt produceerde zij i.s.m. Bounce Media&TV de afl. Liefde en Losse Handjes (Rauw&Puur, NTR 2009). Nu werkt zij in opdracht van Bounce Media&TV aan de documentaire Allemaal Lesbisch (NTR, 2011).

Verder staat een heel team van freelancers ons ter beschikking: regisseurs, lichttechnici, opnameleiders, redacteuren, schakeltechnici, journalisten, regie-assistenten, producers, cameramensen, presentatoren, editors, scenarioschrijvers, grafische ontwerpers, setdressers, geluidstechnici en beeldtechnici.

Gepost op: 25/11/2010 10:58
Categorie: Algemeen, Mensen, Over Ons